Побудова і дослідження роботи радіомосту точка-точка 1ГГб/с в залежності від відстані - Мачула, Ю. В. (My University, 2021)
Об’єкт дослідження – Зміна сигналу мілліметрового діапазону. Предмет дослідження – Дослідження і оцінка сигналу міліметрового діапазону при зміні відстані точка-точка. В кваліфікаційній роботі проведені огляд та дослідженя зміни сигналу радіохвиль міліметрового діапазону в залежності від зміни відстані точка-точка. Проведено експеримент зміни сигналу радіохвиль міліметрового діапазону при зміні відстані точка-точка
Keywords: радіоканал мілліметрового діапазону хвиль; радіохвиля; мобільний зв’язок