Інфраструктура автоматизації тестування програмних продуктів - Омельницький, А. А. (My University, 2025)
Метою даної кваліфікаційної роботи є розробка діагностичної інфраструктури, яка розширить можливості автоматизації тестування програмних продуктів. Для впровадження даної логіки використано популярні та широко-використовувані технології автоматизації, такі як мова програмування Java, фреймворк для тестування Selenium, інструмент безперервної інтеграції Jenkins. Набір даних методів дозволить створити гнучку систему, що може бути використана для автоматизації тестування різних веб-застосунків. Selenium дозволяє втілити механізацію ручного тестування, мова програмування Java впроваджує постановку різноманітних ідей для розгортання середовища роботи, Jenkins працює над автоматизацією запуска та відлагодження створених програмних рішень. Результатом роботи в рамках кваліфікаційної роботи є гнучка діагностична структура, здатна виконувати автоматизацію тестування різноманітних програмних продуктів.
Keywords: розробка діагностичної інфраструктури; тестування програмних продуктів; Selenium