Порівняльний аналіз варіантів управління інформаційного каналуу запитальних системах спостереження повітряного простору - Обод, І. І.; Свид, І. В. (Системи управління, навігації і звя’зку . – Київ, ЦНДІ НіУ, 2011. – № 1(17), 2011)
У статті наводиться оцінка можливостей отримання декількох видів польотної інформації з каналів запитальних систем спостереження при знаходженні повітряних об'єктів на однаковому азимуті щодо запитувача й наводиться порівняльний аналіз способів управління інформаційним каналом отримання польотної інформації запитальних систем спостереження зі статистичною розрядкою в каналі відповіді.
Сравнительный анализ вариантов управления информационным каналом в запросных системах наблюдения воздушного пространства
A comparative analysis of variants of an information channel management is in the requesting observing systems
Keywords: польотна інформація; запитальні системи спостереження