Щодо гідної праці суддів в Україні - Гладкий, В. В. (ХНУВС, 2020)
У доповіді розкривається проблематика незабезпечення гідної праці суддів та нехтування державою потреби впровадження стандартів гідної праці у системі правосуддя загалом. Доводиться, що відповідна кадрова політика держави є мотивованим корупцією наступом на самостійність суду, незалежність суддів, обумовлює занепад ідеї панування права та є фактором поширення корупції. У висновках окреслюються шляхи реалізації запланованої до здійснення у 2020 році судової реформи в Україні.
Keywords: гідна праця; світ праці; працівник; судова практика; гуманістична ідеологія; запобігання корупції; трудове право; трудовий договір; припинення трудових відносин; трудові правовідносини; трудове законодавство; система правосуддя; суд; правосуддя; карантин; COVID-19; безпечна праця; суддя; судова реформа; судово-правова реформа