Дослідження моделі інтеграції соціально-зорієнтованих інформаційних моделей штучного інтелекту для сервісів роботи з клієнтами - Кіпріч, І. С. (My University, 2024)
Об’єкт дослідження – інтеграція соціально-зорієнтованих моделей підтримки прийняття рішень у системах обробки клієнтських звернень. Мета розробки – провести аналіз методів навчання великих мовних моделей, підготувати навчальні дані та провести навчання моделі, інтегрувати модель в систему обробки клієнтських звернень.
Keywords: обробка клієнтських звернень; postgresql; робота з клієнтами