Система автоматизованого контролю та підтримки оптимального рівня освітленості у приміщеннях - Візір, Ю. С.; Кравченко, К. В. (ХНУРЕ, 2023)
В роботі розглянуто питання, що стосуються розробки системи для забезпечення автоматизованого контролю та підтримки оптимального рівня освітленості в приміщеннях. Реалізація представленої системи базується технології IoT-технологій та аналізу даних. Система здатна збирати дані про рівень освітленості в реальному часі, аналізувати їх та автоматично та на основі отриманих результатів, регулювати освітлення з метою забезпечення оптимального рівня освітленості у приміщеннях.
Keywords: датчик освітленості; автоматичний контроль; оптимальний рівень освітленості; комфорт