Дослідження методів та моделей предиктивного обслуговування з використанням машинного навчання - Любченко, Ю. М. (My University, 2022)
В результаті роботи було проведено аналіз та моделювання предметної області, досліджено методи та моделі машинного навчання, вивчено особливості архітектур нейронних мереж для подальшої програмної реалізації, програмно реалізовано прогнозування критичного стану обладнання
Keywords: предиктивне обслуговування; machine learning; python; tensorflow; visual studio code