Харків як науковий центр - Януш, О. С. (ХНУРЕ, 2024)
У доповіді розглядається розвиток наукової діяльності Харкова, зокрема внесок міста в космічну галузь. Проаналізовано здобутки освітніх і наукових установ Харкова в підготовці космонавтів і розробці технологій для космічної індустрії. Окреслено роль міста в міжнародній космічній співпраці.
Keywords: Харків; космічні технології; космонавт