Види та засоби вимірювань у післядрукарських процесах - Григор’єв, А. В.; Похил, А. В.; Вовк, О. В. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2023)
Мета роботи – формування уявлення про перелік виконуваних на післядрукарському етапі виготовлення вибраного виду продукції вимірювань та засобів, спрямованих на забезпечення її високої якості.
Keywords: друк; післядрукарський процес