Деякі проблемні питання щодо проекту закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земельсільськогосподарського призначення» № 2178-10 від 13.11.2019 р. - Семенова, М. В. (НДІ ПЗІР НАПрНУ, 2019)
Доповідь присвячена аналізу деяких проблемних норм, що містяться у Проекті Закону «про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення» № 2178-10 від 13.11.2019 та потребують негайного змінення з метою запобігання порушенню прав приватних власників земельних ділянок та держави. // The report is devoted to the analysis of some of the problematic norms contained in the Draft Law «On Amendments to Certain Legislative Acts of Ukraine on the Circulation of Agricultural Land» No. 2178-10 of 13.11.2019 and which need to be amended immediately in order to prevent violations of the rights of private land owners and the state.
Keywords: земельні ділянки; ринок землі; купівля-продаж; land; land market; purchase-sale