Тестування взаємодії та узгодженості даних у мікросервісах - Якимович, М. В. (My University, 2025)
У кваліфікаційній роботі розглянуто сучасні технології мікросервісної архітектури, описано основні етапи створення та реалізації мікросервісів. Окрема увага приділена тестуванню як ключовому інструменту забезпечення якості при розробці програмного забезпечення. Проведено тестування взаємодії між мікросервісами та аналіз узгодженості даних, що включає оцінку результатів їх роботи в системі.
Keywords: мікросервісна архітектура; узгодженість даних