Дослідження методів розробки веб-орієнтованих сервісів - Атмар, А. Е. (My University, 2023)
Метою роботи є планування розробки веб-інтегрованого середовища розробки на JavaScript для мови програмування JavaScript, яке забезпечує можливість компіляції коду та завантаження зовнішніх бібліотек. Методи розробки базуються на таких технологіях, як Javascript, NodeJS, React. У результаті роботи було досліджено методи створення веб-інтегрованого середовища розробки на JavaScript. Було проведено аналіз та порівняння існуючих методів та концепцій, які використовуються в даній галузі. Планується створення веб-інтегрованого середовища розробки на мові програмування JavaScript з попередньою назвою «JSWave».
Keywords: розробка веб-сервісів; веб-орієнтований сервіс; веб-інтегроване середовище