Розробка апаратної частини для комплексної респіраторно-ольфакторної діагностики - Аврунін, О. Г.; Носова, Я. В.; Семенець, В. В.; Філатов, В. О.; Шушляпіна, Н. О. (ХНУРЕ, 2021)
В процесі риноманометричних досліджень вивчається залежність перепаду тиску від витрати повітря через носову порожнину під час дихання. Розміщення одоривектора в повітряному тракті риноманометра дозволяє оцінити параметри повітряного потоку під час вдихання відповідних аромо-речовин.
Keywords: риноманометр; вдихання