Дослідження ефективності застосування технологій глибинного навчання для аналізу медичних зображень. - Козак, Д. О. (My University, 2025)
Об’єктом дослідження є технології глибокого навчання, що використовуються для аналізу медичних зображень. Метою роботи є оцінка ефективності сучасних підходів глибокого навчання для аналізу медичних зображень, їх порівняння за ключовими характеристиками та пропозиція шляхів покращення процесу обробки даних. Методами розробки та проектування є аналіз проблемної області, вибір систем глибокого навчання для порівняння, вивчення відкритих і комерційних платформ, а також розробка експериментального плану для оцінки ефективності технологій. У результаті роботи були проведені дослідження методів сегментації та класифікації медичних зображень, запропоновано порівняння результатів для комерційних і відкритих систем.
Keywords: глибинне навчання; аналіз медичних зображень