Уніфікація пакування настільних карткових ігор - Следюк, І.; Зелений, О. (ХНЕУ, 2025)
Настільні карткові ігри стали популярним елементом сучасного дозвілля, що охоплює як дітей, так і дорослих. Вони відіграють важливу соціальну та культурну роль, сприяючи розвитку критичного мислення, командної роботи та зняттю стресу.
Keywords: пакування; настільна карткова гра; дозвілля