Дослідження методу Kanban для управління IT-проєктом медичної системи - Казимов Латіф Бабір огли (My University, 2024)
Об'єктом даної кваліфікаційної роботи є процес управління ІТ-проєктами в медичних системах. Мета – удосконалення методу управління проєктами з використанням методології Kanban для ефективного впровадження і управління ІТ-проєктами медичних систем. Предметом дослідження є методологія Kanban для управління ІТ проєктами. Робота проводить детальний аналіз традиційних методів управління Kanban та виявляє їх обмеження у суворо регульованій і чутливій до безпеки сфері ІТ в охороні здоров'я. Завданням кваліфікаційної роботи є удосконалення методу управління проєктами з використанням методології Kanban ІТ-проєктів медичних систем. Для вивчення практичного застосування методології Kanban при управлінні ІТ-проєктами медичних систем було проведено дослідження, яке дозволило реалізувати вдосконалений метод управління проєктами. Після вивчення методів управління ІТ-проєктами був розроблений вдосконалений метод управління проєктами Kanban для ІТ-проєктів в медичних системах, результати якого підтверджують його ефективність і доцільність застосування в промисловості
Keywords: метод Kanban; охорона здоров'я; медична система