Значення та роль принципів адміністративного права - Гришина, Н. В. (Право, 2018)
Стаття присвячена принципам адміністративного права як будівельному матеріалу галузі; розкривається значення принципів та особливості класифікації принципів права. Наголошується, що трансформація предмета адміністративного права є фактором оновлення змісту та класифікації принципів адміністративного права. // The article is devoted to the principles of administrative law as a building material of the industry; reveals the significance of the principles and features of the classification of the principles of law. It is emphasized that the transformation of the subject of administrative law is a factor in updating the content and classification of the principles of administrative law.
Keywords: принципи права; галузь права; адміністративне право; предмет адміністративного права; адміністративно-правова реформа; адміністративно-правове розуміння; суб’єкти публічної адміністрації; principles of law; branch of law; administrative law; subject of administrative law; administrative-legal reform; administrative-legal understanding; subjects of public administration