Модель системи WI-FI в мережі з урахуванням перешкодової обстановки - Мотуз, Б. В. (My University, 2019)
Метою даної роботи є: розробка рекомендацій при проектуванні мережі Wi-Fi з урахуванням помеховой обстановки. У роботі розглянуто: перешкоди і їх види, вплив помеховой обстановки на якість роботи Wi-Fi, методи захисту мереж Wi-Fi від впливу перешкод. Проаналізовано такі завдання як: збір та аналіз інформації про помеховой обстановці за допомогою програмного забезпечення, вибір основних параметрів і компонентів для побудови мережі Wi-Fi, вибір методу захисту від перешкод при проектуванні Wi-Fi мережі. Експериментально досліджено: вплив сусідніх бездротових мереж технологій Wi-Fi, вплив Bluetooth передавачів, вплив роботи бездротовий радіостанцій на якість роботи мережі Wi-Fi. У результаті проведеної роботи були розроблені рекомендації при проектуванні мережі Wi-Fi для підвищення якості роботи мережі з урахуванням помеховой обстановки.
Keywords: бездротова мережа; WI-FI; перешкодова обстановка