Особливості друкування картин на полотні - Григор'єв, О. В.; Чеботарьова, І. Б.; Козаченко, А. О. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2021)
В роботі розглянуто оосбливості друку на полотні.
Keywords: друк; полотно