USER FLOW як важливий елемент дизайну сайту - Боровинська, Ю. Д.; Бокарєва, Ю. С. (ХНУРЕ, 2020)
У даній роботі розглянуто проектування сценаріїв взаємодії користувача (User Flow), що допомагають на ранніх стадіях визначити як користувач буде взаємодіяти з інтерфейсом сайту чи додатку, виявити слабкі сторони і вчасно виправити їх.
Keywords: дизайн сайту; USER FLOW