Розробка концепції просування кафедри МСТ в соціальних мережах - Басова, С. Ю. (My University, 2021)
Дана робота представляє обґрунтований опис розвитку кафедри в соціальних мережах. В кваліфікаційній роботі здійснено аналіз сучасного стану розвитку інтернет-реклами в Україні та світі, розглянуто основні етапи проведення рекламної кампанії в соціальних мережах. Проаналізовано основні рекламні майданчики, які використовуються кафедрою МСТ та розроблено концепцію ефективного просування кафедри в соціальних мережах. Відповідно до поставлених задач розроблена технологічна схема проектування та розробки SMM-стратегії; обрано програмне забезпечення; підібрані стилі і дизайни сторінок соціальних мереж і розроблені шаблони оформлення текстових та графічних матеріалів. Створені концепція та дизайн були протестовані шляхом опиту представників цільової аудиторії. Обґрунтовано економічну частину проекту.
Keywords: контент; інтернет-реклама