Основні фактори стимулювання інноваційного розвитку України - Любчич, А. М.; Подрез-Ряполова, І. В. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2020)
Стаття присвячена дослідженню питань щодо стимулювання інноваційного розвитку. Проаналізовано основні фактори, що визначають інновації в країні. Визначено, що для ефективного функціонування національної інноваційної системи необхідно існування розвиненого ділового, торговельного, податкового, регуляторного середовища та середовища інноваційної політики. // The article is devoted to the study of issues for stimulating innovation development. The main factors that determine innovation in the country are analyzed. It is determined that for the effective functioning of the national innovation system it is necessary to exist a developed business, trade, tax, regulatory environment and the innovation policy environment.
Keywords: інновації; інноваційний розвиток; національна інноваційна система; інноваційна політика; інвестування; innovation; innovation development; national innovation system; innovative policy; investment