Моделювання нестаціонарних режимів течії газу по ділянці трубопроводу з використанням явної схеми - Фещук, О. П. (ХНУРЕ, 2021)
У роботі розглядається соделювання нестаціонарних режимів течії газу по ділянці трубопроводу з використанням явної схеми. Метою є використання явної двокрокової схеми Лакса-Вендроффа для чисельного розв’язання рівнянь математичної моделі нестаціонарного неізотермічного режиму течії газу по ділянці трубопроводу.
Keywords: ділянка трубопроводу; нестаціонарні неізотермічні режими течії газу; схема Лакса-Вендроффа