Методики аналізу фінансового стану підприємства - Мельников, О. Ф.; Петров, К. Е.; Кобзев, І. В.; Мельников, О. О. (Іnternational Science Group, 2023)
У ході посилення процесів економічної глобалізації успішне функціонування підприємств значною мірою залежить не тільки від рівня фінансового стану, але і від рівня його стійкості. Тільки в умовах використання обох показників підприємство здатне генерувати чинники позитивних кількісних і якісних змін для нормального функціонування в теперішній час і зростання виробничого потенціалу в майбутньому. Тому на нинішньому етапі ринкових реформ забезпечення фінансової стійкості підприємств є одним з gріоритетних проблем фінансового менеджменту
Keywords: аналіз фінансового стану; фінансовий стан підприємства; фінанси; фінансовий менеджмент