Програмна система для інтерактивного вивчення іноземних мов - Бондаренко, К. Т. (My University, 2025)
Об’єктом розробки є програмна система для інтерактивного вивчення іноземних мов. Метою роботи є створення веб-застосунку, який дозволяє користувачам адаптувати навчальний процес відповідно до власних потреб, використовуючи інтерактивні завдання, картки, систему досягнень. Для реалізації рішення використано технології ASP.NET Core Web API для серверної частини, Angular для клієнтської частини, MSSQL для зберігання даних, хмарну інфраструктуру Microsoft Azure та інструменти контейнеризації Docker. У результаті розробки створено функціональний веб-застосунок, що підтримує індивідуалізацію навчання, автоматичне формування завдань і карток, імпорт даних із зовнішніх джерел, а також елементи гейміфікації, які підвищують мотивацію користувачів.
Keywords: вивчення мов; гейміфікація; вивчення іноземних мов