Особливості додрукарської підготовки етикетки для флексодруку на різних матеріалах - Попова, К. О.; Чеботарьова, І. Б. (ХНУРЕ, 2022)
Розглянуто основні етапи додрукарської підготовки етикеток, виконаних флексодруком на різних матеріалах з урахуванням особливостей використаних матеріалів та технологій.
Keywords: етикетка для флексодруку; флексодрук