Дослідження методів оцінки сентименту діалогових повідомлень - Штанько, О. О. (My University, 2024)
Об'єктом дослідження є методи оцінки сентименту в діалогових повідомленнях. Дослідження спрямоване на вивчення та порівняння різних підходів, використовуваних для визначення емоційного витягу текстів, які обмінюють користувачі в месенджерах та інших комунікаційних платформах. Метою дослідження є визначення ефективності та придатності різних методів оцінки сентименту в діалогових повідомленнях. Основний акцент робиться на вивченні можливостей застосування цих методів у реальних умовах та їхньому порівнянні з точки зору точності та широкого спектру застосувань.
Keywords: аналіз сентименту; діалогові повідомлення; обробка природної мови; емоційний аналіз тексту; методи оцінки сентименту; корпус текстів