Аналіз показників ефективності функціонування інформаційно-телекомунікаційної системи в режимі граничної завантаженості каналу зв’язку - Рубан, І. В.; Лошаков, Є. С.; Прибильнов, Д. В. (Харківський університет Повітряних Сих імені І.Кожедуба, 2014)
Проведено аналіз показників ефективності функціонування інформаційно-телекомунікаційної системи при граничному завантаженні її каналу зв’язку. Обрано показник, дані моніторингу якого пропонується застосовувати для пошуку можливостей виявлення повільних атак типу «відмова в обслуговуванні».
Keywords: інформаційно-телекомунікаційна система; завантаженість каналу зв’язку; інформаційна безпека