Розробка методики оцінювання якості освітніх послуг - Сердюк, Д. Л. (My University, 2022)
Мета роботи – аналіз сучаного стану закаладів освіти в Украиїні та розробка методики оцінювання якості освітніх послуг. В роботі була запропонована методика оцінки якості освітніх послуг, що базується на сформованій піраміді критеріїв та моделі оцінки якості навчання, дозволяє визначити величину, що відображає якісну характеристику процесу навчання у вищому навчальному закладі
Keywords: освітні послуги; вищий навчальний заклад