Управління смартизацією міст: стратегії сталого розвитку та їх впровадження - Тимошевська, І. П. (Право, 2018)
Статтю присвячено вивченню питань розробки та реалізації стратегій сталого розвитку, а також визначено, що саме являє собою смартизація міст та регіонів. Автором на прикладі досвіду зарубіжних країн (Італія, Іспанія) здійснено аналіз ефективної реалізації концепції смарт-сіті. The article is devoted to the study of the development and implementation of sustainable development strategies, and also defines what exactly is the smarting of cities and regions. The author analyzes the effective implementation of the smart city concept on the example of the experience of foreign countries (Italy, Spain).
Keywords: смарт-сіті; стратегія сталого розвитку; смартизація; «стале смарт-місто»; smart city; sustainable development strategy; smartization; sustainable smart city