Пропозиції щодо підвищення надійності радіоелектронної апаратури радіотехнічних систем - Гречка, О. В. (Національна академія Національної гвардії України, 2024)
Для контролю технічного стану радіоелектронної апаратури радіотехнічних систем використовуються різні засоби контрольно-вимірювальної техніки, сукупність яких утворює контрольно-перевірочну систему.
Keywords: контрольно-вимірювальна техніка; контрольно-перевірочна система