Туристичний кластер як інноваційний інструмент підвищення конкурентоспроможності туристичної галузі - Семенова, М. В. (НДІ ПЗІР НАПрНУ, 2019)
Доповідь присвячена дослідженню кластерного підходу до розвітку туристичної галузі в країнах ЄС та в Україні, розглянуто актуальність ство-рення туристичних кластерів в Україні. // The report is devoted to the study of the cluster approach to the development of the tourism industry in the EU and Ukraine, the relevance of creating tourist clusters in Ukraine is considered.
Keywords: туризм; кластер; туристичний кластер; інновації; tourism; cluster; tourism cluster; innovation