Оцінки 3D пози і форми людини за допомогою штучних нейронних мереж - Романов, Р. Г. (My University, 2022)
Мета даної роботи є створення веб-додатку для оцінки 3D пози за допомогою нейронних мереж. Штучні нейронні мережі є похідними від глобального спрямування штучного інтелекту. Нейронні мережі можна використовувати для вирішення широкого кола завдань, у тому числі для обробки зображень. Технологія обробки зображень, що ґрунтується на розпізнаванні образів, дозволяє з високою точністю розпізнавати становище людського тіла, тому з'являється можливість відстежувати рухи людини та підраховувати обсяг людської активності. Об’єктом дослідження є веб-застосунок для оцінки 3D поз людини, а також кількості та якості виконання фізичних вправ на основі технологій використання штучних нейронних мереж. Предметом дослідження є нейронна мережа для розпізнавання 3D пози і форми людини.
Keywords: нейронні мережі; 3D форми і пози людини; розпізнавання зображень; розпізнавання об’єктів; машинне навчання