Квантово-стійкий цифровий підпис для захисту телекомунікаційних мереж на основі некомутативних багатопараметричних груп - Хівренко, Г. О. (My University, 2025)
В роботі сформульовані чіткі припущення безпеки (зокрема варіанти задач спряження/деконструкції) та показана відсутність відомих ефективних класичних і квантових атак, спроєктовані алгоритми KeyGen/Sign/Verify здоказом коректності та аргументами стійкості.
Keywords: задача спряження/деконструкції