Одноденний туризм, як засіб безперервної рухової активності студентів вищих навчальних закладів освіти - Грохова, Г. П.; Єфіменко, П. Б.; Каніщева, О. П. (ХДАФК, 2017)
Визначено, що туризм є засобом підвищення творчих і пізнавальних інтересів студентів. Запропоновано проводити одноденні туристичні походи студентів у канікулярний період. Виявлено, що регулярні одноденні походи сприяли підвищенню адаптаційних можливостей їх організму.
Keywords: безперервна освіта; адаптаційний потенціал; одноденний туризм