Квантові моделі та методи аналізу логічних х-функцій - Любарський, М. М. (Харьковский национальный университет радиоэлектроники, 2018)
Мета дослідження – зменшення часу верифікації цифрових систем на кристалах шляхом використання memory-driven архітектур і кубітних структур даних для компактного опису логічних Х-функцій і істотного підвищення продуктивності методів тестування і дедуктивного моделювання несправностей за рахунок паралельного комп'ютингу алгоритмів.
Keywords: квантові моделі; методи аналізу; логічнi х-функції; верифікація цифрових систем; використання memory-driven архітектур; паралельний комп'ютинг алгоритмів