Дослідження методів міграції даних в системах електронної комерції на прикладі CMS Magento - Тітовськой, М. С.; Хряпкін, О. В. (ХНУРЕ, 2021)
Проведено аналіз особливостей та ризиків міграції даних на прикладі системи електронної комерції Magento. Визначено основні стратегії міграції даних. Для вибору найкращих методу та стратегії міграції даних проведено опитування експертів. За результатами опитування обґрунтовано вибір найкращих методу та стратегії міграції даних для систем електронної комерції різних масштабів
Keywords: система електронної комерції Magento; міграція даних