Реалізація процедурної генерації за допомогою Python у 3D-пакеті Blender - Колісниченко, М. В. (My University, 2024)
Об’єктом роботи є створення інтерактивного аддону для 3D-пакету Blender, який дозволить користувачам створювати та маніпулювати складними геометричними структурами. Метою роботи є розробка інструменту, який спростить процес створення складних 3D-моделей у Blender за допомогою процедурної генерації та динамічних параметрів. Тематикою кваліфікаційної роботи є дослідження можливостей використання Python у Blender для створення інтерактивних інструментів, аналіз методів процедурної генерації геометричних об’єктів, розробка та тестування аддону з використанням цих методів. У результаті роботи здійснена розробка аддону для 3D-пакету Blender за допомогою мови програмування Python
Keywords: програмування Python; процедурна генерація; 3D-пакет Blender; створення інтерактивних інструментів