Розробка нечіткої системи прогнозування витрат палива автомобіля на основі його технічних характеристик та умов експлуатації - Задрикін, С. О. (My University, 2024)
В кваліфікаційній роботі проведені дослідження впливу технічних характеристик та умов експлуатації автомобіля на витрати ним палива. Розроблено модель нечіткого виведення на основі методу Мамдані. Ця модель призначена для апроксимації витрати пального в автомобілях, використовуючи нечіткі правила, які деталізують взаємодію різних вхідних змінних, таких як технічні характеристики автомобілю та умови експлуатації
Keywords: нечітка логіка; нечітке виведення; метод Мамдані; витрати палива; витрати палива автомобіля