Дослідження управління маркетинговою діяльністю організації у сфері послуг - Кудінова, М. М.; Лонська, А. Є. (Publishing House “ACCESS PRESS”, 2020)
В дослідженні проаналізовано сутність послуг та напрями маркетингової діяльності у сфері послуг. Проаналізовано маркетингову діяльність ТОВ «НРП» – бренд «MOYO», її напрями та організаційну структуру. Проведена оцінка ефективності організації маркетингу на підприємстві на основі базової моделі 4Р, зроблено висновки щодо напрямів маркетингової діяльності, що потребують подальшого поліпшення.
Keywords: сфера послуг; сфера послуг