Спосіб визначення координат вузла бездротової сенсорної мережі - Галкін, П. В. (ХНУРЕ, 2015)
Корисна модель належить до способів позиціонування вузлів бездротової сенсорної мережі (БСМ) і може бути використана в мережах моніторингу та контролю для визначення місцезнаходження вузлів бездротової сенсорної мережі.
Keywords: бездротова сенсорна мережа