Компетентнісний метод оцінювання професійної діяльності спеціаліста. Дефініційний аспект - Козлов, В. Є.; Кобзєв, В. Г.; Козлов, Ю. В.; Мощенко, І. О. (Тернопіль, 2020)
У роботі розглядається компетентнісний метод оцінювання професійної діяльності спеціаліста.
Keywords: компетентнісний підхід; оцінювання професійної діяльності