Зросійщення українського суспільства: мовний аспект - Сарайли, О. В. (ХНУРЕ, 2023)
У статті проаналізовано важливість мовного питання сьогодні, простежено утиски української мови протягом століть, виокремлено основні вектори зміцнення та поширення державної мови в суспільстві.
Keywords: мовна політика; лінгвоцид; геноцид