Дослідження продуктивності віртуально змодельованих комп'ютерних мереж - Шабалін, О. О. (My University, 2025)
Мета роботи – моделювання віртуальної комп’ютерної мережі та проведення дослідження її продуктивності за основними характеристиками. Проведено аналіз декількох середовищ віртуалізації та обраний серед них найкращий варіант для виконання кваліфікаційної роботи. Після чого в даному середовищі було створено віртуальну мережу та здійснено дослідження її продуктивності за такими характеристиками, як пропускна здатність, швидкість передачі даних, джитер та затримка. Відповідно до результатів було зроблено висновок стосовно швидкості та надійності роботи віртуальних мереж в обраному середовищі віртуалізації.
Keywords: комутатор; середовище віртуалізації; пропускна здатність