Технологія тестування цифрових пристроїв виробником за сценаріями - Федосов, Д. Ю. (My University, 2022)
Апаратна реалізація методу тестування мікроконтрлолерних пристроїв на різних технологічних платформах складається з двох плат, які узгоджено правилами підключення без відхилення від коректності роботи. Платою для тестування (ПДТ) обрана плата на базі мікроконтролера STM32F103C8T6. Платою, що тестується (ТП) обрана плата Arduino UNO. Програмна реалізація ПДТ виконана за допомогою середовища СubeMX та Keil for ARM. Програмна реалізація ТП виконана в середовищі Arduino IDE. Результат програмно-апаратної реалізації відображаються за допомогою зчитування сигналів логічним аналізатором Saleae Logic від ТП. Моделювання роботи системи проведено за «позитивним» та «помилковим» тестовим сценарієм. Результати тестування надсилаються від Виробника до Замовника у вигляді класичного тест-звіту з переліком кількості проведених тест сценаріїв та дефектів, що діагностовано.
Keywords: мікроконтролер; arduino; програмно-апаратний комплекс; логічний аналізатор; тестовий звіт