Методи побудови регіональних інфраструктурних геоінформаційних систем - Мігас, В. О.; Шубін, І. Ю. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є опис моделей створення єдиного інформаційного простору із загальними інформаційними ресурсами, що містять: як службові (корпоративні), так і відкриті бази даних і документів, уніфіковані інформаційні моделі навколишнього середовища, математичні моделі екологічних процесів, програмні засоби, середовище наукового моделювання й обчислювальних експериментів, інструментальні програмні засоби й опис технологій створення наукомістких додатків.
Keywords: геоінформаційна система; інформаційний простір