Аналіз внутрішньосистемних завад в запитальних системах спостереження повітряного простору - Обод, І. І.; Стрельницький, О. О.; Алфьоров, М. Є.; Мерзлікін, А. О. (Системи обробки інформації, 2016)
У статті наведено аналіз внутрішньосистемних завад систем спостереження повітряного простору таких як: вторинні системи спостереження, бортові системи попередження зіткнення, системи ідентифікації за ознакою «свій-чужий», системи ADS-B та TIS-B котрі використають однакові частоти запиту та відповіді. Розглянуті деякі методи захисту зазначених інформаційних засобів від внутрішньосистемних завад.
АНАЛИЗ ВНУТРИСИСТЕМНЫХ ПОМЕХ У ЗАПРОСНЫХСИСТЕМАХ НАБЛЮДЕНИЯ ВОЗДУШНОГО ПРОСТРАНСТВА
ANALYSIS-INTERFERENCE DO INTERROGATION SYSTEMS OBSERVATIONS OF AIRSPACE
Keywords: внутрісистемні завади; системи спостереження повітряного простору