Анализ методов оценки объектов недвижимости - Соколова, Л. В.; Герасимчук, Ю. В. (Вісник економіки транспорту і промисловості. Збірник наукових статей, 2010)
Активний розвиток українського ринку нерухомості останніми роками, що має на увазі, у тому числі і постійно зростаюча кількість операцій з об'єктами нерухомості, обумовлює необхідність вживання оцінних технологій для коректного визначення вартості об'єктів. Активное развитие украинского рынка недвижимости в последние годы, подразумевающее, в том числе и постоянно растущее количество операций с объектами недвижимости, обусловливает необходимость применения оценочных технологий для корректного определения стоимости объектов. Active Ukrainian market of the real estate development the last years, implying, including constantly growing amount of operations with the objects of the real estate, the necessity of application of evaluation technologies stipulates for correct determination of cost of objects.
Keywords: ринок нерухомості; коефіцієнт капіталізації; ринкова вартість; market of the real estate; coefficient of capitalization; market value; рынок недвижимости; коэффициент капитализации; рыночная стоимость