Правове регулювання в ЄС похідних від Grid інноваційних технологій - Стріжкова, А. В. (право, 2017)
Стаття присвячена розгляду правового регулювання у Європейському Союзі похідних від Grid-технологій інноваційних технологій з урахуванням їхніх особливостей. Зокрема, це хмарні технології, Інтернет речей, а також концепція «великих даних» (Big Data). The article is devoted to the consideration of legal regulation in the European Union derived from GRID technologies of innovative technologies, taking into account their features. In particular, these are cloudy technologies, Internet things, as well as the concept of Big Data.
Keywords: правове регулювання ЄС; Grid-технології; хмарні технології; інтернет речей; "великі дані"; EU legal regulation; grid technology; cloud technology; Internet things; "big data"