Формування антиутопії як відображення національної свідомості українців у літературі ХХ сторіччя - Заворіна, М. А.; Гарбар, М. А. (ХНУРЕ, 2020)
Метою роботи є дослідження виникнення антиутопії на тлі подій ХХ сторіччя внаслідок змін у свідомості українців того часу.
Keywords: українська державність; українознавство